Hírek

Óvodakóstolgató

Szeretettel várunk minden érdeklődőt 2023. február 8-án 17 órakor a Hegyvidéki Önkormányzat  "Óvodakóstolgató" programjára, ahol tájékozódhatnak az óvodai beiratkozással kapcsolatos tudnivalókról, és megismerkedhetnek a kerület óvodáival. Részletek a "Jelentkezés az intézménybe" menüpont ...

"KUKUCSKA NAP"

Gratulálunk!

Óvodánk dajkája, Bakter Julianna elnyerte a Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat által adományozott "Hegyvidék gyermekeiért" díjat. Szívből gartulálunk, és büszkék vagyunk rá!!!

Bemutatkozó kisfilm

Kedves Szülők! Tekintsék meg óvodánk bemutatkozó kisfilmjét! 

Digitális Gyermekvédelmi Startégia

A Kormány Digitális Gyermekvédelmi Stratégia Intézkedési Tervéhez kapcsolódóan tájékoztató anyagot készített "A magyar gyermekvédelmi rendszer működése az online környezetben történő gyermekveszélyeztetés tükrében" címmel, melyet megtalálnak a letölthető dokumentumok menüpontban.

KIMBI napi receptgyűjtemény

A KIMBI napon megkóstólt egészséges finomságok receptgyűjteménye megtalálható a "letölthető dokumentumok" menüpontban! Mindenkinek jó étvágyat!

Tájékoztatás

Tájékoztatunk mindenkit, hogy a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat XII. kerületi Tagintézménye 2017. február 1-jétől új telephelyre (1126 Budapest, Kiss János altb. utca 31-33/a) költözött.

Új e-mail cím

Kedves Szülők! Kérjük, hogy az ebédlemondásokat és a távolmaradási kérelmeket ezentúl a kimbititkarsag@gmail.com e-mail címre szíveskedjetek küldeni. Köszönjük!