Hírek

Óvodai beiratkozás 2020.

 Tisztelt Szülők! Az óvodai beiratkozásról az alábbi linken tájékozódhatnak: https://www.hegyvidek.hu/aktualis/hirek/hirdetmeny-ovodai

Beiskolázási Fórum 2020.

Tisztelt Szülők!Szeretettel várjuk Önöket a kerületi iskolák bemutatkozó rendezvényére, melynek részleteiről tájékozódhatnak a "Dokumentumok" menüopontban megtalálható meghívóból.

"Óvodakóstolgató" 2020.

Tisztelt Szülők!Szeretettel várjuk Önöket "Óvodakóstolgató" rendezvényünkre, melynek meghívóját a "Dokumentumok" menüpont alatt találják.

Óvodai beiratkozás 2019

Tisztelt Szülők! Az óvodai beiratkozásról szóló tájékoztatót, és minden ehhez szükséges dokumentumot megtekinthetik és letölthetik a "JELENTKEZÉS AZ INTÉZMÉNYBE" menüpontban.

2019.02.01. Óvodakóstolgató és Beiskolázási Fórum 2019.

Kedves Szülők!  Az óvodai és iskolaválasztás, illetve a beiratkozás megkönnyítésére szervezett szülői fórumok részletes tájékoztatóját megtalálhatják a "Jelentkezés az intézménybe", illetv a "Beiskolázás" menüpontok alatt.

Óvodapedagógus álláspályázat

A KIMBI óvoda 4 fő óvodapedagógus álláspályázatot hirdet. A pályázat feltételei megtekinthetők a "dokumentumok" menüpontban.

Nyári úszótábor

Óvodai beiratkozás

Tisztelt Szülők! Az elektronikus óvodai beiratkozáshoz segítséget nyújtó videó elérhető az alábbi linken: https://www.youtube.com/watch?v=rdXXfbtBTe0&feature=youtu.be

"Ébredő természet" Projekt hét

Kedves Szülők!

"Közlekedik a család"

Az ORFK - Országos Balesetmegelőzési Bizottság országos családi vetélkedőt hirdetett meg a családok részére „Közlekedik a család” címmel. Nevezési lapok beküldési határideje:2018. április 16. 12 óra 00 perc. A tájékoztatót megtekinthetik a "letölthető dokum...

ISKOLAI BEIRATKOZÁS

Tisztelt Szülők! A Budapest Főváros Kormányhivatala V. Kerületi Hivatala Hatósági Főosztály Köznevelési Osztálya által készített felhívást az iskolai beiratkozásról megtalálhatják a "letölthető dokumentumok" menüpontban.

Iskolai körzetek

Kedves Szülők! Az iskolai körzeteket megtekinthetik a "letölthető dokumentumok" menüpontban.

"Óvodásunk leszünk" 2018

A kiadványt megtatlálhatják a "letölthető dokumentumok" menüpontban.

Kedves Szülők!

A Beiskolázási Szülői Fórum meghívóját megtekinthetik a "letölthető dokumentumok" menüpontban!

"Óvodakóstolgató" 2018

Kedves érdeklődő Szülők! Az "Óvodakóstolgató 2018" meghívóját megtekinthetik a "letölthető dokumentumok" menüpontban!

Digitális Gyermekvédelmi Startégia

A Kormány Digitális Gyermekvédelmi Stratégia Intézkedési Tervéhez kapcsolódóan tájékoztató anyagot készített "A magyar gyermekvédelmi rendszer működése az online környezetben történő gyermekveszélyeztetés tükrében" címmel, melyet megtalálnak a letölthető dokumentumok menüpontban.

KIMBI napi receptgyűjtemény

A KIMBI napon megkóstólt egészséges finomságok receptgyűjteménye megtalálható a "letölthető dokumentumok" menüpontban! Mindenkinek jó étvágyat!

Gyermeknapi program ajánlás

Kedves Szülők! A Katasztrófavédelmi Főigazgatóság gyermeknapi programajánlóját megtekinthetik a "Letölthető dokumentumok" menüpontban.

Tájékoztatás

Tájékoztatunk mindenkit, hogy a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat XII. kerületi Tagintézménye 2017. február 1-jétől új telephelyre (1126 Budapest, Kiss János altb. utca 31-33/a) költözött.

Kedves Szülők!

A beiskolázással kapcsolatos szülői fórum meghívóját megtalálhatják a letölthető dokumentumok menüpontban.

Pedagógiai nap

2017. február 3- án pénteken óvodánk pedagógiai nap miatt ZÁRVA lesz. Ügyerletet a Süni Óvodában tudunk biztosítani. Kérjük, az óvodapedagógusoknál jelezzék ügyelet iránti igényüket! 

Óvodai beiratkozás 2017

A 2017 évi óvodai beiratkozással kapcsolatos tudnivalók és nyomtatványok letölthetők a "letölthető dokumentumok" menüpontban.

Adventi projekt hét

Kedves Szülők! December 5-9-ig tartó adventi projekhetünk programját megtaláljátok a letölthető dokumentumokban!

2016/17 Nevelési év kezdés

2016/17 nevelési év első napja szeptember 1. csütörtök. Szülői értekezlet minden csoportnak szeptember 1-én csütörtökön 16.30-kor. Mindenkit szeretettel várunk!

Ebédrendelés

Tisztelt Szülők! Kérjük ne felejtsétek el megrendelni gyermekeitek augusztusi és szeptemberi óvodai étkezését a menzakártya rendszerben! Köszönjük!

Őszi szántódi táborozás

A tábor ideje: 2016. szeptember 4-9. Részvételi szándékukat kérjük jelezzék e-mailban a kimbititkarsag@gmail.com címre. Jelentkezési határidő: 2016. augusztus 30. Várunk mindenkit!

Pedagógiai Nap

A szülői értekezleten elhangzottak szerint 2016. június 17-én pénteken óvodánk pedagógiai nap miatt zárva lesz. Kérjük, az óvodában kihelyezett listákon aláírásukkal jelezzék, hogy erre a napra igényelnek-e ügyeletet a Táltos óvodában.

Nyilatkozat ingyenes óvodai étkezés igénybevételéhez

Tisztelt Szülők! Az ingyenes óvodai étkezés igényléséhez szükséges nyilatkozatot megtalálják a letölthető dokumentumok menüpontban.

Időpont változás - KIMBI Nap

,A programok lefoglalhatósága miatt, és tekintettel a hétvégére a KIMBI NAP időpontja 2016. május 19-re (csütörtök) módosult. Mindenkit szeretettel várunk!

Szülői értekezlet

Kedves Szülők! Minden csoportnak szülői értekezletet tartunk 2016. április 20-án szerdán 16.30-tól. A Szülői Szervezet tagjait 15.30-tól várjuk. Emlékeztetőül: ezen idő alatt ügyeletet nem tudunk biztosítani!

"Ébredő természet" projekt-hét

Kedves Szülők! A Föld Napjához kapcsolódó "Ébredő természet" projekt-hét (április 18-22) programját megtalálhatják a "Letölthető dokumentumok" menüpontban!  

Iskolai beiratkozás

Tisztelt Szülők! Az iskolai beiratkozással kapcsolatos teendőkről értesülhetnek a "letölthető dokumentumok" menüpontban az "iskolai beiratkozás 2016-2017" dokumentumból.

Új e-mail cím

Kedves Szülők! Kérjük, hogy az ebédlemondásokat és a távolmaradási kérelmeket ezentúl a kimbititkarsag@gmail.com e-mail címre szíveskedjetek küldeni. Köszönjük!    

Ételallergiás gyermekek dokumentációja

2015. szeptember 01-től kizárólag azoknak a gyermekeknek áll módunkban biztosítani a táplálékallergiás étkezést, akik  2015. augusztus 15-ig részünkre megküldik az aktuális ambulánslapot, illetve zárójelentést az allergiáról, illetve akik szülői nyilatkozatban, indoklással kérik...