Hírek, aktualitások

 

Beiratkozás 2024/2025

Tisztelt Érdeklődők, tisztelt Szülők!

A 2024/2025 nevelési évre történő beiratkozásról minden fontos tudnivalót megtudhatnak a "Jelentkezés az intézménybe" menüpont alatt.

 
 

Óvodakóstolgató 2024

 Szeretettel várunk minden érdeklődőt 2024. február 14-én 17 órakor a Hegyvidéki Önkormányzat  "Óvodakóstolgató" programjára, ahol tájékozódhatnak az óvodai beiratkozással kapcsolatos tudnivalókról, és megismerkedhetnek a kerület óvodáival. Részletek a "Jelentkezés az intézménybe" menüpont alatt.

 
 

KUKUCSKA NAP 2024.

Szeretettel várunk minden érdeklődő szülőt és leendő KIMBI óvodást  KUKUCSKA NAPUNKRA 2024. április 9-én 9-től 11 óráig. Megismerkedhetnek óvodánk sajátosságaival, nevelési programjával, szokásaival. A gyermekeket játszóház, a szülőket tájékoztató, és kötetlen beszélgetés várja.

 
 

Gratulálunk!

Óvodánk dajkája, Bakter Julianna elnyerte a Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat által adományozott "Hegyvidék gyermekeiért" díjat. Szívből gartulálunk, és büszkék vagyunk rá!!!

 
 

Bemutatkozó kisfilm

Kedves Szülők! Tekintsék meg óvodánk bemutatkozó kisfilmjét! https://youtu.be/Q0Thx99oqqg

 
 

Digitális Gyermekvédelmi Startégia

A Kormány Digitális Gyermekvédelmi Stratégia Intézkedési Tervéhez kapcsolódóan tájékoztató anyagot készített "A magyar gyermekvédelmi rendszer működése az online környezetben történő gyermekveszélyeztetés tükrében" címmel, melyet megtalálnak a letölthető dokumentumok menüpontban.

 

undefined